Jouw tas

Ben je er in Geïnteresseerd om ook jouw ONE BAG to rule them all te hebben?


Hoe kan ik een tas op maat bij jou laten bestellen?

De eerste stap is contact opnemen. Dit kan via mail, door te bellen of via Instagram en Facebook. De tassen die ik maak zijn meestal in opdracht gemaakt, hoewel ik hier en daar ook een enkeling op voorraad heb. 

Ik wil graag van je weten wat voor soort tas je zoekt, of misschien heb je nog geen idee en kunnen we samen bespreken wat je graag zou willen. Een bespreking van ideeën is altijd kosteloos en ook een eerste ontwerp op papier is vrijblijvend. Ik laat je zien wat mogelijk is en geef een inschatting van de kosten. Wel voor jou gelijk fijn en duidelijk. Als het idee helemaal naar je zin is, gaan we samen je tas vormgeven.

De tweede stap is het materiaal uitzoeken. Ik heb mijn studio aan huis, in het mooie Groningen. Hier heb ik al mijn materialen en veel verschillende kleuren leer liggen. Je mag alle soorten leer en fournituren voelen en bekijken en de stof voor de voering uitzoeken. Voor wie Groningen niet om de hoek ligt (plusminus 98% van Nederland) is een gesprek via Skype ook een optie. Ik zal dan staaltjes met leersoorten en stofjes toesturen of duidelijke foto’s maken zodat jij een goede keus kan maken. 

Stap 3 is het maken van je tas. Je tas wordt volledig door mij met de hand gemaakt. Ik kan de tas aan je versturen of je mag hem ophalen. Daarna ben jij eigenaar van je prachtige, op maat gemaakt, volledig aan je wensen aangepaste, The One Bag To Rule Them All. Niemand heeft deze tas behalve jij.

Hoe neem ik contact op?


Bellen: 0613744245  |  Luchtsignalen: richting Korreweg, Groningen  |  Uilenpost: de blauwe deur aan de Korreweg 

Mailen: daniqueidema@gmail.com  |  Instagram: studiodaniqueidemaKVK-nummer:  72185104