Jouw tas

Ben je Geïnteresseerd om ook jouw ONE BAG to rule them all te hebben?


Hoe kan ik een tas op maat bij jou laten bestellen?

De eerste stap is contact opnemen. Dit kan via mail, bellen of Instagram. De tassen die ik maak zijn meestal in opdracht, hoewel ik hier en daar ook een enkeling op voorraad heb. Ik wil graag van je weten wat voor soort tas je zoekt, of misschien heb je nog helemaal geen idee en kunnen we samen bespreken wat je graag zou willen. Een bespreking van ideeën is altijd kosteloos en ook een eerste ontwerp opzet (schetsfase) is vrijblijvend. Ik laat je zien wat mogelijk is, en geef een inschatting van de kosten. Wel voor jou gelijk fijn en duidelijk. Als het schetsontwerp helemaal naar je zin is, gaan we verder naar stap 2.

De tweede stap is het materiaal uitzoeken. Ik heb mijn studio aan huis, vlakbij station Noord in Groningen. Hier heb ik al mijn materialen en leersoorten liggen. Je mag alle soorten leer en fournituren voelen en bekijken en je eigen voeringstof uitzoeken. Het is daarom het leukste om in mijn atelier af te spreken zodat je alles goed kunt bekijken. Voor wie Groningen niet om de hoek ligt (plusminus 98% van Nederland) is een gesprek via Skype ook een optie. Ik kan dan staaltjes met leersoorten toesturen of duidelijke foto’s maken zodat jij een goede keus kan maken. 

Stap 3 is het maken van je tas. Meestal kan dat heel snel en kun je je tas binnen een week op de deurmat verwachten. Daarna ben jij eigenaar van je prachtige, op maat gemaakt, volledig aan je wensen aangepaste, The One Bag To Rule Them All. Niemand heeft deze tas behalve jij.

Hoe neem ik contact op?


Bellen: 0613744245  |  Luchtsignalen: richting Korreweg, Groningen  |  Uilenpost: de blauwe deur aan de Korreweg 

Mailen: daniqueidema@gmail.com  |  Instagram: studiodaniqueidemaKVK-nummer:  72185104